‘To develop in taste, quality, and personality
one is obliged to respect the past, accept the present,
and look with enthusiasm toward the future.’

~ Eleanor McMillen Brown ~

Met ruim twintig jaar ervaring in de interieur branche kan ik nog steeds lyrisch worden van een nieuwe collectie. Van de prachtige brocatelles van Prelle, dat al sinds 1752 bestaat. Van de creativiteit van Gastón y Daniela, opgericht in 1876 maar eeuwig jong. Van het sublieme kleurgevoel van Kit Miles en de vrolijk makende accessoires van Jonathan Adler.

Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik mijn passie en kennis kan delen met professionals in de interieurbranche. De dessins en de kleuren, maar ook de weeftechnieken, de toepassingsmogelijkheden… ‘Anke is een wandelende encyclopedie’, zeggen ze. ‘Gebruik mij als een verlengstuk’, zeg ik. Ik heb aan een paar woorden genoeg om precies die stoffen, dat behang en dat passement aan te reiken, die passen bij een specifiek project van een decorateur of bij de clientèle die een detaillist bedient.

Uiteraard ontvang ik architecten, decorateurs, stylisten en detaillisten graag in mijn showroom in het ETC Design Center. Daar geven steeds wisselende, inspirerende opstellingen een indruk van de exclusieve merken die ik vertegenwoordig. Wil je een particuliere klant meenemen? Laten we dan eerst samen een voorselectie maken. En desgewenst kan ik je ook in contact brengen met mede-exposanten, zodat je jouw klant een compleet plan kunt voorleggen. Want samenwerking is dé weg naar succes.

Benieuwd naar mijn showroom op ETC Design Center? Krijg hier de virtuele tour.

 

handtekening

 

 

meer foto’s

Met ♡ door RaketNet